3.16.2009

Malibu Moments!

This weekend have been fucking funnnn. I aint complainin. Kalmar with my favourite kk, stinis.
and for all of you readers out there: this post is in swedish because partyin sounds so much more awesome described in swedish. suckaaazz.

Friday - egentligen skulle det bara va en chill-utgång, lite öl på km sådär, men såklart slutar det med att emmo raggar shots o stinis sitter i mitten av ett gäng killar och solar sig i uppmärksamheten. ja fast det började ju med en flaska rött o sminkning med sara som kom över till stinis. det där röda vinet va gott som fan, och det klunkades glatt. sen iväg till km, och öl, och lite folk. den där shot-killen ville ha mer, men emmo var upptagen med söte Charlie som dök upp efter tolv. han kilade ut från palace, bara för hennes skull, och hon var överlycklig. Ja, sen blev det öl o cigg, och tillslut kilade folket ut från km vidare till O'Laerys för stinis ville skaka rumpa, bl.a. till great balls of fire. Men emmo va för liten, så hon och Charlie och den där söta tjejen vad-hon-nu-hette smet in på The Rock o digga hårdrock istället. Stinis desperat-smsa emmo att komma ut, vilket slutade med lite allmänt hångel utanför barerna innan man promenerade hemåt.

Saturday - lite halvt bakfull vaknar man till en ny underbar dag. vad händer idag då? juste, fest och sånt shit. men först, balklännings-mission och solande. solandet va awesome. fatta vilken glädjekick man får av lite fejk-sol. plus att det kändes riktigt Malibu. Me like. synd att man inte får sola så länge om man är newbie. hittade ingen balklänning dock och har fedepanik över det nu. grrr. tina kommer förbi. och med lite "män som lagar mat" blir det snart middag. gott. sen till tina och tjejor och förfest och fejk-champagne. gott. lite flumm, cider, fejk-champagne och hur-många-får-vi-in-i-en-bil-lekande senare anländer vi hos åsa. men det stora house-partyt visade sig vara en liten ring av random kalmar folk som snackar strunt och har melodifestivalen på i bakgrunden. öh. jaha. efter att stinis föreslagit kollektivt självmord om "snälla, snälla" skulle vinna blir hon impad av han killen-i-snygga-glasögon som det visar sig har hoppat både bungee jump och fallskärm och rest jorden runt. typ. ah, han va ball. snälla, snälla vann inte (Stina:"Åh skönt, jag kände inte för att begå självmord ikväll!") men det gjorde någon konstig operalåt och efter lite kladdkaka hade den "festen" spelat sin roll. De glada, och nu lagom förfriskade tjejorna klämmer in sig i bilen igen och drar iväg till Palace, Kalmar's brat-ställe nummer ett. (nej usch o fy, då tycker vi bättre om alternativ-km där alla snygga emos håller till). Iaf, 80pix för o komma in, egentligen var det 20års eller nåt sånt men stinis flörtade fint med vakten och sa "ja men hon är från skåne!" - då gick det. vi kom in. jag drinkade lite eftersom de andra var pinsamma som dansade på det där jävla schlager-dansgolvet. jaja. life. det andra golvet var bättre, men inga snygga killar så det var ju lite tråkigt. och musiken var ingen vidre heller. plus att man tappade bort varandra hela tiden. nä, jag smsa charlie istället. "hallååå saknar deeejjj" typ. oh yes. sen då, jo sen va det stinis ragg. omringad av sju tjejer i en soffa. Förresten hette han Jo-jo-joakim. och han påstod hela tiden att jag inte gillade honom. men helt ärligt hade jag inte nåt emot honom förutom att han snodde min stinis by the end of the night. alla ställen stänger 2 i kalmar, hur gulligt är inte det? jaja, utanför dårå, emmo röker som en skorsten. kör lite kung-fu moves med en kaxig kille och får honom nästan att sexxa upp henne rakt på polisbilen. men polisen skulle inte blivit glad då. alla tiggde cigg, emmo ville ge rökkyssar istället men det var det bara några få som tacka ja till. tyvärr. their loss. allmänt kaxade från emmos sida, varav killarna blev lite halvstötta, askul. håller med lisa att de flesta killar utanför palace vid 2 är lite bög sådär. hem-stapplande i onda fötter och däckande i en skön tina-säng.

Sunday - vaknar, ringer stinis ("eru våldtagen eller?") Stinis kommer in och berättar om jo-jo-joakim. och lite allmänt mobbande av hennes dumma kommentarer höhö. (tina: "hur såg den ut?" stinis: "va?bilen?"). Alla tjejer va hungriga så det blev pizza, och mycket läsk. Och hög på fanta: rosa elefanter, flygande båtar och mysiga gubbar. Sen klättrade emmo och stinis på en val. Det var kul. Sen hyra film. St trinians - random english bording school movie. emmo tyckte den va askul men stinis somnade i ett duntäcke. så går det om man "pratat" hela natten. lite allmänt tv-tittande i duntäcke. wild child m tina, parlamentet, beck. Sen va den dagen slut. slitna och glada somnar emmo och stinis i sina respektive sängar. och de ser inte fram emot en skoldag. men den va chill. för alla fina minnen från helgen kommer de leva på länge. pöss och ajjö, jag tycker inte om knäckebrö.